• Ceiling66 haal buiten naar binnen
  • Wolkenplafond
  • Rene Guillot en Ceiling66
  • Ceiling66 winkelinrichting
  • waterdrops

Referenties Ceiling66

In de afgelopen periode hebben we heel wat ruimtes mogen voorzien van een Ceiling66 plafond. Van wolkenplafonds tot plafonds met kunst. We zijn de samenwerking aangegaan met kunstenaars en we hebben het sponsorconcept op poten gezet. Graag laten we een greep uit onze referenties zien. Maar dit is natuurlijk niet alles. Wilt u op de hoogte blijven van Ceiling66? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Pinterest.

Ceiling66 is de samenwerking met Jan van Haasteren aangegaan. Hij is vooral bekend van de kijkposters die veelal in puzzels worden gebruikt. Maar hoe leuk als je dit boven de tandartsstoel hangt? De praktijk van tandarts De Wals uit Enschede heeft een Ceiling66 plafond met een poster van Jan van Haasteren boven de behandelstoel hangen. Daarnaast hangt er een wolkenplafond in de wachtruimte. Dit plafond geeft een ruimtelijk gevoel.

In samenwerking hebben we bij Wintertalingen Advocaten een groot Led plafond mogen installeren in de ontvangstruimte. De 30 LED panelen geven een geweldige indruk. In combinatie met de verticale tuin ontstaat er een hoogwaardige uitstraling en een natuurlijk gevoel.

Ceiling66 werkt samen met verschillende kunstenaars. Zij bieden hun kunstwerken aan om te verwerken in een Ceiling66 plafond. Nijland project- en winkelinrichting heeft het winkelinterieur van Vibes in Enschede ontworpen en geleverd. Ceiling66 heeft hier een plafond van 16 panelen mogen leveren met een afbeelding van René Guilot. Het eindresultaat is prachtig! Door het donkere systeemplafond komen het rood en de andere felle kleuren helemaal tot zijn recht!

Voor praktijken is een Ceiling66 plafond erg geschikt. Of het nu om een tandarts-, huisarts- of andere praktijken gaat, het plafond van Ceiling66 bied een prettige en rustgevende uitstraling. Afgelopen jaar hebben we bij Chiropractie Imbos in Rijssen een wolkenplafond geplaatst in de bespreekruimte. Dit wolkenplafond maakt de ruimte veel lichter en aangenamer.

We hebben via leveranciers van systeemplafond ook het een en ander mogen leveren. Zo heeft Obimex uit Almelo Ceiling66 opgenomen in het assortiment. Daar hoort natuurlijk een plafond op kantoor bij. Dat moest natuurlijk met een toepasselijke afbeelding. Het voetbalteam van Heracles Almelo heeft speciaal voor dit plafond geposeerd en het resultaat mag er zijn! Een persoonlijk en origineel plafond om aan klanten te laten zien.

Wie kent de AC restaurants niet? Als pilot hebben we een Ceiling66 plafond in voorportaal van het toilet gemonteerd met als doel het toilet speciaal en uniek te maken. We hebben in samenwerking voor een vrolijke en ludieke afbeeldingen gekozen. Zie de foto hier boven...

Maar dit is nog niet alles. Hieronder een kleine greep van de bedrijven waar we een Ceiling66 plafond hebben mogen plaatsen.

Referenties Ceiling66